Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header

IT-Afdelingen

IT-Afdelingen på Sygehus Lillebælt er en del af Region Syddanmarks decentrale IT organisering med ialt ca. 26.000 ansatte, lige så mange computere og omkring 650 IT systemer.

I IT-Afdelingen er vi ca. 60 medarbejdere, der tager sig af den daglige IT drift på hele Sygehus Lillebælt.

Den daglige drift omfatter både IT-Drift, Klinisk-IT og Regional forvaltning og udvikling.

Vi har en af landets største og mest spændende IT-installationer, og afdelingens mål er et højt drifts- og serviceniveau på IT på hele Sygehus Lillebælt.

 

IT-Drift

IT-Drift varetager opgaver som: IT-support af 650 forskellige systemer, computere, udstyr og netværk for sygehusets 5500 ansatte, herunder IT-Servicedeskfunktion med bemanding alle hverdage fra 07.30-15.30, fejlfinding og reparation, installation og implementering af PC’er og software, samt små og større projektopgaver.

 

Klinisk-IT

Klinisk-IT har ansvaret for udvikling, undervisning, rådgivning og drift af de kliniske systemer på Sygehus Lillebælt, bl.a. COSMIC, som er det fællesregionale system til elektronisk patientjournal og patientadministration.

Klinisk-IT varetager opgaver som: Optimering af patient-relaterede systemer, test og kvalitetssikring af data, superbrugersupport samt projektarbejde i samarbejde med leverandører, klinikere og regionen.

 

IT-Regional forvaltning og udvikling

Afdelingen udvikler, etablerer og har systemejerskabet af en lang række af de IT-systemer, som er fælles for sygehusene i Region Syddanmark, bl.a. system- og projektansvar for Laboratorie- og Billedområdet.

IT-Regional forvaltning og udvikling varetager opgaver som: Projektledelse, leverandørstyring, kontraktforhold, styring og koordinering af opgaveporteføljen, og informationssikkerhed.

Afdelingen er desuden involveret i nationale initiativer.


Siden er sidst opdateret 16-06-2020.
Kontakt: admtdaSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt