Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header
Sygehus LillebæltpilPatienterpilVigtig info om corona/COVID-19

Vigtig info om corona/COVID-19

På denne side har vi samlet vigtig information om coronavirus/COVID-19 til dig, som er patient eller pårørende til en patient på sygehuset.


PÅRØRENDE på sygehuset

På grund af det stigende smittetryk indføres der fra og med mandag den 14. september en række restriktioner for besøgende på Sygehus Lillebælts sygehuse:

 • Indlagte patienter må kun modtage besøg af én fast pårørende og kun tage én fast ledsager med til konsultationer, besøg i ambulatorier eller lignende. Der er dog undtagelser for pårørende til kritisk syge, døende eller børn.
 • Er der for lidt plads i forhold til afstandskravet, kan den faste pårørende stadig blive bedt om at vente udenfor.

Disse restriktioner gælder i første omgang i 14 dage - altså til og med mandag den 28. september. Men situationen kan hele tiden udvikle sig, så hold øje her på siden.

 

Det er stadig vigtigt, at du som pårørende fortsat beskytter dig selv og andre ved at holde afstand og vaske/spritte hænder ofte. Der kan også være nogle steder, hvor besøgende kan blive bedt om at vente udenfor. F.eks kan man ikke være mange mennesker på en lille stue, når man samtidig skal holde afstand til en sårbar patient.

 

Hvis du har symptomer på coronavirus eller har været i kontakt med en smittet, må du IKKE gå ind på sygehuset. Så skal du i stedet kontakte din egen læge.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingen, som du skal besøge.

Vi håber på jeres forståelse.


 

Henvisning til den fremskudte visitationsenhed og podning

Hvis du har en henvisning til den fremskudte visitationsenhed eller skal podes, fordi du har symptomer eller skal indlægges på sygehuset, skal du melde dig ved teltområdet ved Kolding Syghus. Det ligger på parkeringspladsen ved Sygehusvej 22.

 

Du skal følge de røde, gule eller blå skilte til området:
 

 • GUL Podning.
  Du skal følge de gule pile på området, hvis du er henvist til podning med lette symptomer
   
 • RØD Vurderingsklinik.
  Du skal følge de røde pile på området, hvis du er henvist til vurderingsenheden
   
 • BLÅ Børn.
  Du skal følge de blå pile på området, hvis det er et barn, der skal vurderes eller podes.
   

VIGTIG INFORMATION om udskydelse af tider

Sygehuset er igen begyndt at åbne op for operationer, behandlinger og kontrolbesøg, der ikke er akutte og livstruende. Du bliver kontaktet og vil blive tilbudt en ny tid hurtigst muligt ud fra en individuel lægefaglig vurdering af, hvad der er mest relevant. Målet er, at alle, der har fået udskudt deres tid, er blevet kontaktet igen inden 1. juli. Husk at tjekke din e-boks.

Vi håber på jeres forståelse – og pas godt på hinanden.

 

Undgå at coronavirus breder sig

- mød ikke op, men ring!

Hvis der er mistanke om corona (COVID-19), skal du gøre følgende:

Du må ikke møde op på hos din praktiserende læge, på hospitalet eller i skadestuen, hvis du tror, at du har coronavirus/COVID-19.

Du skal i stedet ringe til din egen læge.

 

Hvis du har spørgsmål om corona-virus - se Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk eller ring til deres hotline på 72 22 74 59

 


Siden er sidst opdateret 15-09-2020.
Kontakt: Organkirurgisk Afdeling K - Svendborg SygehusSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt